Общи условия

Общо описание

Продуктите са ръчна изработка, уникати от  висококачествено арт стъкло. Технологията за производство е  фюзинг. Приложени са по няколко снимки на един артикул, за да се даде възможност на купувача да придобие възможно най-дора представа за това, какво той да очаква. Дадени са и размерите на всеки артикул. Поради неправилната форма на изделието, размерите му са закръглени до 1 см, като е измерен максималния размер в указаната посока. За да получите пълна представа за обема на поръчаното, визуализирайте избраното с помощта на измервателна линия.

Поддръжка и почистване

Стъклените арт артикули се държат далеч от източници на топлина и внезапни температурни промени. Да не се нагряват. Пред вид на технологията на изпълнение фюзинг, изделията са изработени като са свързани отделни парчета стъкло в обща маса при високи температури. При допълнително нагряване могат да се получат напрежения и пукнатини  в стъклото. За предпочитане е измиването да се извършва ръчно. Ако се ползва само като декоративен предмет  е достатъчно да се избърше с влажна памучна или микрофибърна кърпа. Не се мие в съдомиялна. Можете да използвате и препарати за измиване на стъкло.

Връщане на поръчан артикул

При пакетирането на поръчания артикул вземам максимални мерки за предотвратяване на счупването му, както и е предупредена спедиторската компания за превозването на чуплив материал. Независимо от взетите мерки винаги би могло да се получи някакъв проблем. Моля при получаване на пратката внимателно да разопаковате и ако има някакъв проблем да направите снимка, за да преценя състоянието му и причината за него. След като получа изображението ще ви предложа решение. Можете да върнете стоката в 7 дневен срок след приемане на начина на връщане – възстановяване на сумата или смяна на проблемното изделие с подобен артикул. Проблемът е, че те са уникати и не е възможно да се изработи копие.

Обслужване на клиенти

Моля да иманте пред вид, че не поддържам 24 часова онлайн услуга. По тази причина , ако имате някакви въпроси относно продуктите, обслужването и транспорта, ще ви отговоря в рамките на максимум 24часа.

 

Този уеб сайт използва бисквитки, виж в Политика за бисквитките